adam&co bar heineken bar

 

The Hospitalitist biedt een flexibele (bij-)baan in de hospitality waar je werkt op de tofste plekken en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling door middel van veel verschillende trainingen en persoonlijke coaching.

Benieuwd in welke teams wij nieuwe toppers zoeken?

 

Horeca Talent Breda

Wij zijn  opzoek naar talenten die het team willen versterken in Breda.

 

Bekijk vacature

Horeca talent

Bij The Hospitalitist zijn we opzoek naar talenten die ons team willen versterken in Amsterdam, Den Haag of Utrecht.

 

 

 

Bekijk vacature

Operations stage

Ben jij opzoek naar een uitdagende stage bij een gezellig, jong, groeiend bedrijf? Vind jij het interessant om je bezig te houden met management en organisatorische werkzaamheden? Houd jij van aanpakken, doorpakken en vind jij ontwikkeling van jezelf en de mensen om je heen belangrijk?

 

Dan ben je hier bij de juiste vacature! Per september 2021 zijn wij opzoek naar een stagiair(e) Operations.

 

Bekijk vacature

Marketing en communicatie stage

Wil jij meedenken over hoe wij met The Hospitalitist het beste talent uit de markt naar ons toe kunnen trekken en behouden door middel van marketing-communicatie? En ben jij op zoek naar een communicatie stage vanaf September 2021 bij een jonge en snel groeiende organisatie?

Bekijk vacature

Human resource stage

Ben jij het HR Talent dat van aanpakken houdt? Ben jij opzoek naar een leuke stage per september 2021? Dan kunnen wij niet wachten om je te ontmoeten!

Bekijk vacature

Recruiter: Dreamjob hunter

 Bij The Hospitalitist zijn we op zoek naar een Dreamjob hunter. 

Kom jij ons team versterken?!

 

Bekijk vacature

Administratief Medewerk(st)er - Operations specialist

Wij zijn op zoek naar een part-time Operations Specialist. Kom jij ons team versterken binnen de ondersteunende processen van The Hospitalitist? 

Bekijk vacature

Teamleider Amsterdam/Den haag

 Heb jij net als wij ook een groot hart voor gastvrijheid en het ontwikkelen van mensen in de horeca? Wij zijn op zoek naar twee verschillende teamleiders die het tof vinden om een nieuw team vol hospitality talent neer te zetten op horeca- en evenementenlocaties in Amsterdam of in Den Haag!

Bekijk vacature
 

Benieuwd naar waarom werken bij The Hospitalitist zo leuk is?

Bekijk onze video hieronder!
 

WE MAKE TALENT WORK!

Al meer dan 10 jaar stellen wij de leukste Squads (teams) samen die aan de slag gaan op de mooiste horeca- en evenementen locaties in Nederland. Hiernaast zorgen wij ervoor dat jij de mogelijkheid krijgt om te groeien binnen The Hospitalitist, niet alleen op professioneel maar ook op persoonlijk gebied. Dit doen wij door het aanbieden van verschillende trainingen en persoonlijke coaching sessies die zo zijn ingericht dat jij het beste uit jezelf kunt halen op zowel persoonlijk als professioneel vlak binnen de hospitality.

WIJ BIEDEN:

adam&co bar heineken bar
Chat openen
Gastvrijheid in persoon?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?