adam&co bar heineken bar

 

The Hospitalitist biedt een flexibele (bij-)baan in de hospitality waar je werkt op de tofste plekken en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling door middel van veel verschillende trainingen en persoonlijke coaching.

Benieuwd in welke teams wij nieuwe toppers zoeken?

 

Werken bij Hotel Wonderland

Set in 4000m2 of stunningly realised space, Hotel Wonderland is live, immersive theatre where the audience chooses the story they follow. the same space as the characters, choosing who they follow and how far they step into their reality. 

As part of the experience, we’re looking for high quality hosts and waiting staff to enhance the experience.

 

Bekijk vacature

Werken in de Horeca Den Haag

Wil jij zelf bepalen waar en wanneer je werkt, en daarbij bijzondere evenementen in Den Haag meemaken? Via ons kun je werken op bruiloften en partijen, bier tappen of werken op het Circuit van Zandvoort. Jij bepaalt.

Bekijk vacature

Werken in de horeca Amsterdam

Wil jij werken in de horeca in Amsterdam? En dan het liefst op vette locaties, zoals de A’DAM Toren en het West Indisch Huis? Dan zit je hier goed. 

Bekijk vacature

Werken in de horeca Utrecht

Wil jij werken in de horeca in Utrecht? Op locaties als de Jaarbeurs, het Beatrix Theater of Landgoed Zonheuvel? En wil je zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Dan hebben wij dé baan voor jou. 

Bekijk vacature

Werken bij Very Italian Pizza

Wil jij komen werken bij Very Italian Pizza, het gezellige en authentieke Italiaanse restaurant in Den Haag of Rotterdam? Wil je daarnaast ook zelf bepalen wanneer je werkt? Dan zit jij hier goed!

 

Bekijk vacature

Werken bij Hotel Arena

Wil je werken in een prachtig hotel in het Oosterpark in Amsterdam? Je komt te werken in zowel een café/Restaurant als op mooie evenementen in de grote zalen van dit mooie hotel. Lijkt jouw dat ook wat lees dan verder!

Bekijk vacature

Werken bij Our House

Dit is je kans om te werken op een unieke plek. Als jij affiniteit hebt met muziek en/of de dance cultuur, lees vooral door en meld jezelf aan.

 

Bekijk vacature

Horeca talent Rotterdam

Bij The Hospitalitist zijn we opzoek naar talenten die ons team willen versterken en naast Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Breda nu ook in Rotterdam!

Bekijk vacature

Marketing of HR/L&D stage bij The Hospitalitist

 

The Hospitalitist is op zoek naar nieuwe stagiaires vanaf 1 september! We hebben een aantal hele leuke maar vooral leerzame stages open staan. Zoek jij een stage op het gebied van HR, L&D of Marketing bekijk de onderstaande vacatures dan snel en solliciteer direct!

Bekijk vacature

Vacature Entertainment Talent

Sta jij graag in de spotlight en voor grote groepen, en kan jij de ultieme gastbeleving creëren door middel van jouw extraverte karakter? Lees dan verder!

Bekijk vacature

Vacature Experience Duty Manager

Sta jij je mannetje en laat je niet snel over je heen lopen, weet jij het team op de juiste manier aan te sturen en is geen uitdaging voor jou te groot?

Bekijk vacature

Vacature Experience Host Amsterdam

Zet jij graag jouw (uitbundige) karakter in om een ander de ultieme gastbeleving te geven? Dan is de vacature Experience Host misschien wat voor jou!

 

Bekijk vacature

Horeca talent Jaarbeurs

Werken bij Jaarbeurs Utrecht in onder andere Restaurant Pleyn.

 

Ben jij het talent dat ons team bij de Jaarbeurs komt versterken? Bekijk dan nu deze vacature!

Bekijk vacature

Werken bij Safaripark Beekse Bergen

Zoek jij een flexibele bijbaan bij één van de toffe horecazaken in Safaripark Beekse Bergen? Lees dan snel verder! 

 

Bekijk vacature

Recruiter: Dreamjob hunter

Bij The Hospitalitist zijn we op zoek naar een Dreamjob hunter. 

Kom jij ons team versterken?!

 

Bekijk vacature

Operations medewerker

Wij zijn op zoek naar een Operations medewerker. Kom jij ons team versterken binnen de ondersteunende processen van The Hospitalitist? 

Bekijk vacature

Teamleider Amsterdam/Den Haag/Utrecht

Heb jij net als wij ook een groot hart voor gastvrijheid en het ontwikkelen van mensen in de horeca? Wij zijn op zoek naar twee verschillende teamleiders die het tof vinden om een nieuw team vol hospitality talent neer te zetten op horeca- en evenementenlocaties in Amsterdam, Den Haag of Utrecht! 

Bekijk vacature
 

Benieuwd naar waarom werken bij The Hospitalitist zo leuk is?

Bekijk onze video hieronder!
 

WE MAKE TALENT WORK!

Al meer dan 10 jaar stellen wij de leukste Squads (teams) samen die aan de slag gaan op de mooiste horeca- en evenementen locaties in Nederland. Hiernaast zorgen wij ervoor dat jij de mogelijkheid krijgt om te groeien binnen The Hospitalitist, niet alleen op professioneel maar ook op persoonlijk gebied. Dit doen wij door het aanbieden van verschillende trainingen en persoonlijke coaching sessies die zo zijn ingericht dat jij het beste uit jezelf kunt halen op zowel persoonlijk als professioneel vlak binnen de hospitality.

WIJ BIEDEN:

adam&co bar heineken bar
Chat openen
Gastvrijheid in persoon?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?