#livestream

Bekijk hier de tweede editie van onze #livestream!

Het thema van deze #livestream is:

Zo ontwerp je een geweldige customer experience en zorg je er voor dat deze up to date blijft

Rutger van den Brink (Managing Partner – Business Development) gaat samen met twee gastsprekers in gesprek die alles af weten van hoe je een geweldige customer experience creëert. Samen gaan zij dieper in op dit onderwerp vanuit hun ervaringen en kennis.

Bekijk hieronder de recaps van onze vorige #livestreams!

Bekijk hier recap van de eerste #livestream!

Het thema van onze eerste #livestream is:

‘Ontdek de ware verlangens van jouw doelgroep’. 

Want hoe weet je wat jouw gast echt wilt? Wat zijn hun behoeftes, wensen en verwachtingen? En hoe zorg je dat hun emoties, beleving, ervaring en gedrag overeenkomt met hetgeen je als doel stelt?

Hoe je achter de ware verlangens komt krijg je mee in deze #livestream waarin Maarten Vooijs (CEO & Founder The Hospitalitist) samen met twee gastsprekers in gesprek gaat om hun succes hierin te achterhalen. Hoe hebben zij hun gast werkelijk leren kennen? Hoe brengen ze verlangens in kaart? Maar bovenal hoe hebben ze deze verlangens weten te vatten in hun product?

Vraag onze gratis whitepaper aan!

Speciaal voor jou schrijven wij na elke #livestream een whitepaper.

In deze whitepaper komen de onderwerpen vanuit de eerste #livestream aan bod en gaan wij dieper in op de learnings die naar boven zijn gekomen.

Zo hebben wij het in deze whitepaper over het ontdekken van de ware verlangens van jouw doelgroep, lichten wij de gastsprekers toe en wat hun ervaringen op dit gebied zijn, hebben wij het over de guest journey en welke fases hierbij komen kijken, een stukje over neuromarketing en sluiten wij af met tips die jou kunnen helpen!

De whitepaper is gratis aan te vragen.

Vul hieronder jouw gegevens in en wij sturen de whitepaper binnen één dag naar jou toe!

Vraag hier de gratis whitepaper aan!

* indicates required