Over ons

Onze missie & visie

Met de toenemende digitalisering in de wereld, neemt ook de behoefte aan persoonlijk contact toe. We willen gehoord en gezien worden. En we willen iets toevoegen, iets bijdragen, ertoe doen. Hospitality is hiervoor de perfecte basis, want het draait om contact maken en behulpzaamheid.

Wist je dat mensen het gelukkigst worden als ze iemand anders blij maken? Wie zich als medewerker servicegericht opstelt en iemand écht goed helpt, maakt dus niet alleen de gast blij, maar ook zichzelf. Daarom is het onze missie om hospitality terug te brengen op elke werkvloer.

Over The Hospitalitist

Hoe het begon

In 2003 liep Hotelschoolstudent Maarten Vooijs stage bij een exclusieve gentlemen’s club in Schotland. Als butler zorgde Maarten dat het zijn gasten aan niets ontbrak. Het woord ‘nee’ bestond niet, wat een gast ook bedacht, Maarten regelde het. Zo leerde hij de kneepjes van het hospitalityvak op het hoogste niveau.

Bij terugkomst ging Maarten aan de slag als eventmanager. Hij zocht medewerkers met een gastvrije houding die precies wisten hoe je gasten op hun gemak stelten in de watten legt. Die mensen waren moeilijk te vinden, dus besloot hij ze zelf te trainen. Zo legde hij de basis voor The Hospitalitist.

Inmiddels is The Hospitalitist uitgegroeid tot dé specialist voor hospitalitypersoneel. Medewerkers van The Hospitalitist trekken met hun positieve energie, betrokkenheid en drive het serviceniveau van organisaties van binnenuit naar een hoger plan. En dat is belangrijk, want service is dé manier om je als organisatie te onderscheiden.

Werken bij The Hospitalitist

The Hospitalitist groeit, en hard ook. Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiairs. Wil jij werken in een gepassioneerd team waar werkplezier voorop staat? Lijkt het je leuk om jezelf razendsnel te ontwikkelen met training en coaching on the job? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures!

Ons team

Max van Aarsen

Squad Lead

Rutger van den Brink

Managing Partner – Business Development Hospitality Flex

Charlotte Giele

Squad Lead

Frank Henkus

Controller

Joëlle van der Kamp

Operations

Annick Kooiman

Squad Lead

Pepijn Kooiman

Managing Partner – Human Capital

Maarten Vooijs

Founder & Managing Partner

Carola Brouwer

Account Lead

Terri Koenekoop

Marketing

Solliciteren?

Klik hier voor alle vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij, maar ben je wel geknipt voor ons? Neem contact op!