Personeelsplanning & organisatie

IJzeren bezetting

Voor de ideale bezetting heb je een mix nodig van de juiste ervaring, specialisatie, persoonlijkheid en flexibiliteit. Deze mix hebben wij in huis en leveren we in de vorm van een vast team. Inclusief verantwoordelijke, die er ter plekke voor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je krijgt dus een betrokken team waarop je kunt bouwen met één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

The Hospitalitist denkt met je mee

Meedenken en ontzorgen

Advies nodig over de personeelsplanning? Benieuwd of jouw operationele processen nog efficiënter kunnen? Met ruim tien jaar ervaring in de branche hebben wij op dit vlak veel geleerd. Die kennis delen we graag. En ontzorgen zit nu eenmaal in ons hospitality-dna, dus ook zaken als je rooster en de HR-administratie kun je met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Het volle potentieel benutten

Of een medewerker nu flex of vast is, moet voor de beleving van je gast niet uitmaken. Daarom besteden wij uiterste zorg aan het trainen en briefen van talent. Al vóór de eerste werkdag. Ieder teamlid straalt dezelfde kwaliteit uit en is daarmee een ambassadeur van jouw merk.

Dit zeggen onze partners

“Wat ik het meest waardeer? Dat dingen gewoon gefixt worden. In alle jaren heb ik nog nooit ‘nee’ gehoord. Ik hoef maar een vraag te stellen over accommodatie voor de crew en ik weet dat het wordt opgepakt.”
Jos Groffen, Brand Activation Manager bij Heineken
“De flexibiliteit en de plezierige samenwerking trekken ons heel erg aan. We hebben veel last-minutes. Ik hoef The Hospitalitist maar te bellen en dan wordt het altijd wel geregeld. Een betrouwbare partner.”
Willem ten Feld, Operations Manager bij House of Lords.

Kennisbank

Zo win je de war for talent in de hospitality

Zo win je de war for talent in de hospitality

De hospitalitybranche gaat van complete stilte naar een vloedgolf van activiteiten. Maar met wie? Eén op vijf horecamedewerkers de branche verlaten, terwijl ze juist nu heel hard nodig zijn. De war for talent is weer in alle hevigheid losgebarsten. Hoe bin je de talentvolle mensen die nog over zijn?

read more

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op.

Heb je een snelle vraag over werken bij The Hospitalitist of een vacature? Stuur gerust een appje naar 06-461 468 66