Wat doen wij?

 

Wat doen wij?

 

Wij hebben een grote poule van kandidaten en vinden voor hen de juiste droombaan. Bij ons noemen we dit omgedraaid recruitment. Wij gaan uit van de kennis en kwaliteiten van onze kandidaten. Buiten dat zijn wij ook druk bezig met het vinden van juiste profielen voor jouw openstaande vacatures.

Na het uitvoeren van een intakegesprek met een nieuwe kandidaat maken wij een mooi profiel op. Wij vinden de juiste match voor de kandidaat en stellen die voor aan het bedrijf. Gedurende deze stappen houden wij veel contact met zowel kandidaat als bedrijf. Op deze manier houden we alles transparant en krijgt iedereen een goed gevoel bij het proces. Wanneer we een match hebben gevonden zorgt onze unieke onboarding er voor dat de kandidaat op de juiste manier bij het bedrijf binnenkomt. Met een onboarding van 2 maanden zien wij al onze matches slagen bij hun nieuwe baan.

Op deze manier hebben wij al veel kandidaten van een droombaan voorzien en vele partners blij gemaakt met onze ‘way of work’.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan?

 

Successen

 

Natuurlijk zoals elk bedrijf zijn wij trots op onze behaalde successen. Inmiddels hebben we al contact met meer dan 70 kandidaten en zijn we voor tientallen bedrijven op zoek naar de perfecte match.

Een geslaagde plaatsing verveeld nooit. Daarom proberen wij altijd contact te houden met zowel kandidaat als werkgever. Zo ook met Flor. Zij heeft via The Hospitalitist haar droombaan gevonden en wij vroegen haar hoe dit bevalt.

Lees onze blog over succesvolle plaatsingen hier!