Traineeship bij The Hospitalitist: #doorgaan, ook tijdens Corona!

Humans of the Hospitalitist

Leestijd: 2 minuten

Geschreven door: Flor Ferrer

Anders dan normaal, maar nog steeds leerzaam en met veel plezier. Flor Ferrer is stagiaire Marketing & Communicatie bij The Hospitalitist en neemt je graag mee in hoe zij haar stage beleeft in deze coronatijd. 

En, hoe bevalt Amsterdam?”, vraagt mijn moeder aan de telefoon.
“Nou mam, bedoel je de tentjes die ik maandenlang niet heb mogen bezoeken of de rest van de stad waar ik ook nog nooit ben geweest?”, antwoord ik flauw. Tja, stage lopen in een geweldige stad als Amsterdam en je kamer amper uit mogen is niet bepaald een pretje.

Ik weet het nog zó goed. Het plan was om naar Amsterdam te verhuizen. Hier gingen al mijn vrienden van de Hotelschool naartoe en zag ik mijzelf al elke dag naar een leuk stagebedrijf wandelen met een koffietje in mijn hand. Zie jij het voor je? Want ik zag het helemaal. En laten we het Amsterdamse feest aspect ook niet vergeten: feesten wilde ik zeker. Lekker op het Leidseplein wijntjes doen. Want ja, student ben je maar één keer, en dit was het moment. Tenminste, dat denk je dan als 23-jarige. Tot nu toe heb ik alleen nog maar het Vondelpark gezien…

Desondanks is de sfeer goed

Maar goed, even on a positive note: mijn Hotelschoolvrienden wonen er wel en een leuk bedrijf heb ik zeker gevonden. Ik ben nu al vier maanden Marketing & Communicatie trainee bij The Hospitalitist (time flies when you are having fun) en ik ben zeker blij met mijn beslissing. De sfeer (via Teams) is al geweldig en ik kan niet wachten om dit in het echt te beleven.

Ik ben één keer op kantoor geweest en ik weet nog dat ik tegen mijn collega zei: “Oh, je bent echt, haha”. Stom grapje, ik weet het, maar soms vergeet je dat. Je bent constant met online meetings bezig en je vergeet dat je collega’s echt bestaan. Dat heb ik tenminste. Ik kan wel zeggen dat, als mijn stage nu al zo leuk is achter de schermen, ik mij niet kan voorstellen hoe dit zal zijn als het leven weer normaal draait. Sterke marketingcampagnes neerzetten voor toffe festivallocaties, content maken voor de socials en lekker in contact zijn met onze talenten terwijl je op kantoor wordt omring door top collega’s. Hoe heerlijk!

Ook stage lopen? Er is nog plek!  

Lijkt dit jou nou leuk? Misschien kan jij de stage van mijn (en jouw) dromen wel beleven. Of ben je gewoon opzoek naar een bedrijf dat jou de ruimte geeft om te groeien en jezelf te ontwikkelen terwijl je plezier hebt? Dan ben je zeker op het goede adres. Bekijk hier welke stages er beschikbaar zijn en wellicht zien we elkaar snel op kantoor!