Hospitality: de ideale basis voor jouw carrière

Als je werkt in de hospitality, is het jouw taak om mensen die een dagje uit zijn blij te maken. Wat is er leuker dan dat?

Het is ook nog eens een slimme voorbereiding op je carrière, want je ontwikkelt belangrijke skills, die elke werkgever graag ziet. Snel zien wat mensen willen en proactief zijn, bijvoorbeeld. Door onze training en coaching leer je jezelf beter kennen en groeit je zelfvertrouwen. En met elke stap die je maakt, stijgt je salaris mee.

Daarom werken bij The Hospitalitist

Stage

Bijzondere Locaties

Wat dacht je van de A’DAM Toren, het Amstel Hotel of het Catshuis? Via The Hospitalitist kom je binnen op exclusieve plekken.

Werkplezier

Plezier op het werk is belangrijk. Met jouw gezellige collega’s moet dat zeker lukken. Je bouwt snel een band op tijdens het werk, borrels en uitjes.

Generatie Z op de werkvloer

Ontwikkeling

Gratis training en coaching zijn vaste prik bij ons. Van horecaskills tot leidinggeven. En als jij doorgroeit, stijgt je salaris mee.

Dit zeggen onze talenten

“Je ontwikkelt ontzettend veel kennis en maakt leuke vrienden op fantastische werkplekken”
Milo van Tuijl, horecamedewerker op diverse locaties
“Je bent hier geen nummertje, ze kijken echt naar wie jij bent, wat je wilt en waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.”
Gaby Roosenbrand, duty manager bij de A’DAM Lookout

Workshop: Empower Your Future

Weet jij nog niet precies wat voor werk bij jou past? Schrijf je in voor onze workshop! Met diverse tests, persoonlijke coaching en groepscoaching ontdek je waar jouw kracht ligt, in wat voor team jij je lekker voelt en wat voor werkomgeving bij je past. Dat helpt je verder in de zoektocht naar jouw droombaan.

Verhalen en inspiratie

Benieuwd naar verhalen van collega’s? Op zoek naar tips om je borden recht te houden? Je vindt het op onze blog.